Nieuws

Verkoop ClassGlobe580 pakketten van start

Verkoop ClassGlobe580 pakketten van start

Voor de ClaseGlobe 580 is een uitgebreid CNC gefreesd pakket ontwikkeld. Hierdoor wordt de afbouw voor de amateur sterk vereenvoudigd. Via deze link is een videopresentatie van een uur te zien over dit pakket.   https://www.classglobe580.com/cnc-full-timber-kit/

jig-12-1024x553

Na dagen puzzelen, rekenen, bellen en mailen zijn de prijzen van de verschillende bouwpakket opties bekend. Eerst zijn de mensen benaderd die al hun belangstelling kenbaar gemaakt hebben en hieruit zijn al enkele opdrachten binnengekomen. Binnenkort zullen de opties en prijzen ook hier op de site bekend worden gemaakt.

jig-14-1024x553

 

Door de vele inzichtelijke tekeningen wordt de opbouw van de boot heel snel duidelijk.

3D_2-1-637x1024

Het beoogde eindresultaat.

Daar Kolibri-jachtbouw is aangewezen als dealer van de pakketten (en materiaal) voor Europa is de belangstelling ook internationaal. In deze tijden van beperking nog een hele uitdaging.


Laatste Nieuwsberichten