Nieuws

Uw boot verkopen?

Uw boot verkopen?

Regelmatig wordt de werf benaderd met de vraag of we iets kunnen betekenen als men een kolibri of andere boot die hier is gemaakt wil verkopen.  Daar is het volgende op gevonden. Bij voldoende belangstelling zal er een speciale occasion afdeling op de site worden gemaakt.

 

Er zal een nieuwe link worden aangemaakt in het hoofdmenu naar de occasionpagina. Daar volgt een overzicht van alle boten die worden aangeboden. Door te klikken op de naam of foto linkt de bezoeker naar de detailpagina waar de gegevens van een jacht worden gepresenteerd.

Hier staat eerst de belangrijkste informatie als naam, bouwjaar, prijs, lengte,breedte, diepgang, vervolgens een omschrijving van maximaal 150 woorden en een lijst met specificaties van maximaal 200 woorden. Ook kunnen er maximaal 10 foto’s worden getoond in een slide-show pop-up.

Het occasiongedeelte is uitsluitend bedoeld als online presentatie en bij koop zal persoonlijk contact moeten worden opgenomen tussen de koper en verkoper.De werf bemiddelt in principe dus niet maar fungeert als een portaal waar de doelgroep voor uw boot zich kan oriënteren.

De kosten voor een plaatsing bedragen E 150,- voor een periode van 6 maanden. Mocht U hier interesse in hebben verzoeken we U dit via een mailtje aan de werf kenbaar te maken.


Laatste Nieuwsberichten